2013. november 14., csütörtök

Help me!

Kedves Mindenki!

Rendhagyó módon ez a poszt nem rólam szól, hanem Rólatok. Szeretném, ha az elkövetkező időszakban a blog olyan témákkal foglalkozna, amik Titeket érdekelnek a programmal vagy a személyes tapasztalataimmal kapcsolatban, ezért várok minden építő jellegű véleményt, kommentet, hozzászólást, kérdést, nyugodtan írjatok a bejegyzés alatt a megjegyzés rovatba. Remélem minél többen hallatjátok majd a hangotokat, segítsetek, hogy segíthessek! :)



(Néhány példa, hogy mire is gondolok: jelentkezéssel, beszerzendő dokumentumokkal, interjúkkal kapcsolatos kérdések, tábori élet, szabadnapok, nyaralás megszervezése, mit érdemes megnézni stb.)




6 megjegyzés:

  1. Szia Alex!! :) Idén megyek először és reménykedjünk benne(:P) nem utoljára. Szóval kicsit meg vagyok szeppenve a vízumin intézéssel kapcsolatban, mikor kell elkezdeni beszerezni a papírokat, nem harapják e le a fejem a vízuminterjún meg ilyesmi:) Ha ez túl száraz anyag lenne, nekem mindegy miről írsz eddig imádom olvasni a dolgaid:) Ha van már ilyen poszt és nem találtam meg sikíts!
    Előre is köszönöm a cukorborsó időd amit a válaszba fektetsz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Réka! Erről még nincsen bejegyzés, úgyhogy sürgősen pótolom, köszönöm az ötletet! :)

      Törlés
  2. Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!! Boldog karácsonyt! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elkeszult a bejegyzes, remelem talalsz benne hasznos informaciot! :)

      Törlés
  3. sziiia :)
    szorgosan olvasgatom én is a blogod, merthát idén megyek először és minden olyan új :) engem a "nyaralás" része érdekel a nyárnak mostanság, mivel lassan rá kell bökni a naptárra,hogy mikor is jövünk haza:) azthiszem ennyi éves tapasztalattal nem is találnék jobb embert szóval 1-2 apróságot nagyon örülnék ha össze tudnál szedni nekem/nekünk,hogy kb mire elég egy elsőéves fizu, mikor foglaljunk szállást, van e valami speckó spórolós tanács az utazgatáshoz és pár ilyen igaziból nem életbevágó kérdés, de olyan jó volna tudni ezeket :)
    előre is nagyon nagyon köszönöm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fanni! Köszönöm a tippet! Összeszedem a gondolataimat, és a napokban megírom a nyaralós bejegyzést! ;)

      Törlés