2013. július 7., vasárnap

Update

Junius 27. (Thursday): Vacsora sweet 'n' sour chicken, Zsanival mosogattunk, fel 8-ra mar vegeztunk is. Gyorsan atvedlettunk a kabinban, aztan irany a Toussant Hall, mar javaban zajlott a party. Nagyon szar szamokat adtak, alig lehetett rajuk tancolni... Talalkoztam Dannel, onnantol kezdve egesz este dumaltunk, elmentunk a dining hallba, ott voltunk kb. fel 10-ig, mar en szoltam ra, hogy nem kene-e megnezni a gyerekeit veletlenul... :D Vissszamentunk a Toussantba, benezett az ajtobol, azt mondja: "oke, ott vannak, nem megyunk ki beszelgetni?" Aztan mikor visszamentem az ebedlobe a zseblampamert, epp elkezdtek jatszani a Cupid Shuffle-t, akkorat sikitottam, hogy Zsani, Erika es Kati, akik szembe jottek, azt se tudtak mi a fene bajom van, majd fenysebesseggel visszarohantam a Toussantba es odatettem magam, ahogy illik. :D
Junius 28. (Friday): Reggeli omelets, home fries es ham. Lois a Haywardben volt, Consi be is huzta fulet-farkat... Ebedre chicken fingers es FF's. Delutan megint aludtam. Vacsora shepard's pie, Consi kidobta a kukaba a maradek vegetarianust, majd kozolte, hogy ha Lois kerdezik, akkor "valaki elejtette a tepsit"... Este Burgess.
Junius 29. (Saturday): Sleep-in, bf @ 9. Delelott tok gyorsak voltunk, volt 20 perc szunetunk. Consi nagyon nyalizott, meghivott mindannyiunkat a hazaba egy movie nightra, mondanom se kell mennyi kedvunk van... Este co-ed evening volt, movie night a Haywardben, a Szorny Rt-t neztunk a Toussantban. Atjottek a mi fiaink is, Patrik, Nandi, Barna es Petr. Dannel megbeszeltuk, hogy lecsekkoljuk a szallast meg a latnivalokat Bostonra, ugyhogy miutan a gyerekeket agyba tettek, visszajott a Burgessbol. Termeszetesen nem mukodott a net az office-ban, igy csak ultunk es beszelgettunk fel 1-ig.
Juinus 30. (Sunday): Sleep-in, bf @ 9, biscuit. Ebedre hot dog, Philly cheese steak helyett, bezzeg a fiuknak meg kellett csinalni a steaket, haha. Delutan alvas, vacsora american chop suey, az a draga Lois megfozte nekunk delutan, de meg a vegat es a gluten-free-t is, semmi dolgunk nem volt vele. Consi amugy off volt, Craig meg beteg lett es hazament, szegeny Lois ingazott a 2 tabor kozott. Este mikor zuhanyozni mentunk, elkezdett szakadni az eso, mi meg odakint alltunk a szabadteri zuhanyokban, Zsani nem akarta, hogy elazzanak a ruhai, ezert magahoz olelte oket es beallt a kis eresz ala, nagyon vicces volt.
Julius 1. (Monday): Reggeli french toast, ebed Chicken caesar. Ebed utan Zsanival csilleztunk a kabinban, vacsora roasted pork es mashed potatoe. Este Burgess, Teddy-t tanitottuk magyarul, de csupa hulyesegre, o meg olyan komolyan vette, hogy irogatta felirta a mondatokat a fonetikusan, es egesz este azokat mondogatta random. Ejfelkor mentunk haza, de Zsanival nem tudtunk aludni, ezert elmentunk az office-ba, mert napkozben elfelejtettunk feliratkozni a van runra masnapra. Mikor vegre lefekudtunk, egyszercsak beszol Kati, hogy "segitseg, hol vagytok?" Mondtuk, hogy itt vagyunk, mi a baj? Erre Kati: "Hol vagytook??" Mondom "hol lennenk bazzeg, agyban!" Masnap derult ki, hogy csak almaban beszelt, nem is emlekezett ra... :D Ha mar Katinal tartunk, megemlitem azt a korszakalkoto kifejezest, ami meg a training weeken hangzott el a szajabol es a tobbiekkel azota se sikerult feldolgoznunk: "Krisztus papucs", alias labujjas\tanga papucs. Zsani azota van, hogy Jezus papucsot mond, olyankor szakadni szoktunk a rohogestol.
Julius 2. (Tuesday): DAY-OFF! Zsani, Kati, Patrik, Nandi, Barna, Teddy es en. Mivel fostos volt az ido, a plazaban nyomultunk, vettem egy allati ruhat a Marshall's-ban, felre is tettem Bostonra. :D Aztan szejjel neztunk a K-martban, majd beultunk a moziba, bar ne tettuk volna... 8 dollarert 2 es fel oran at bamulhattam, ahogy Brad Pitt probal dulore jutni a fogaikat csikorgato zombikkal, ezuton is koszonjuk Teddy, zsenialis valasztas volt, csak ketszer aludtam el alatta... Este bedobtunk egy mosast, aztan karkotoket fontunk a kabinban. A Toussantban Air Bands volt, amin elvileg zsuriznunk kellett volna, de Zsanival ellogtunk, nekunk vegul is meg szabadnapunk volt... :D
Julius 3. (Wednesday): Reggeli bagel, delelott 1x 15 perc es 1x 20 perc szunet, Zsani szerint azert kaptuk a masodikat, mert Consinak veceznie kellett, allitolag erezheto nyomai voltak a wc-ben mikor visszamentunk. Ebedre beef chilli. Bent voltam pakolni a hutoben, egyszer csak bejon Lois es kerdezi, hogy hogy vagyok. Mondom jol. Azt mondja: "Biztos, minden rendben??" Mondom persze, miert? "Because, you are my girl, and I am worried about you." Majd karba teszi a kezet, es azt kerdezi: "Kivel randizol?" Mondom, senkivel... Azt mondja: "Ki vele, hagy halljam, kivel randizol?" Na ekkor esett le, hogy Bostonra gondol, pont elotte beszeltuk, hogy mar elkeszitette a time-off beosztast a kovetkezo sessionre. Mondom neki, hogy peanut boy-jal megyek, de nincs semmi koztunk, na erre csak mosolygott nagy sejtelmesen, es annyit mondott: "He is cute." Delutan co-ed day es cook-out, Disney volt a tema. Lois jol lecseszte Consit, mert elrontotta a rendelest es nem volt eleg zoldseg meg gyumolcs, plusz tok ertelmetlen utasitakat adott nekunk, amivel csak plusz munkat csinalt. Szokas szerint a tanyerokat osztogattam, Sean csinalta mellettem a kenyereket. Takaritas utan ott maradtunk es teniszeztunk Katival, melletunk meg Nandi Patrikkal es Sean Gaborral., nagyon jol esett a mozgas, enyhen szolva elkenyelmesedtunk miota itt vagyunk. Tenisz utan furdes, office es early bed.
Julius 4. (Thursday): HAPPY 4TH OF JULY! Reggelire pancakes, delelott egy ora szunet. Ebed grilled cheese, Zsanival ketten sutottuk, kibirhatatlan meleg volt, alig vartam, hogy vegezzunk. Ebed utan 3 es fel ora szunetunk volt, lementunk a tora Erikaval napozni, aztan kimentunk a vizre ket szorfdeszakaval. Vacsora London broil, szornyen nezett ki... Consi tovabbra is jopofizik, hozott nekunk homart, mivel ez tradicionalis julius 4-i kaja Amerikaban es muszaj ennunk belole. Nem volt rossz ize, de attol, ahogy elottunk belezte ki, teljesen elment az etvagyam, raadasul a belsejeben megtalaltunk a kis homart, erre valaki beszol: "OMG that's the baby, we killed a pregnant lobster!" Na itt nem, hogy elment az etvagyam, de majdnem feljott ami mar lent volt...
Julius 5. (Friday): CHANGEOVER! Reggeli scones, ebed chicken patty, FF's es icecream sundaes. Egesz delelott takaritottunk, igy szerencsere hamar vegeztunk. Azt terveztuk, hogy este kint alszunk Hyannisben. 6-kor vittek ki minket, ezutan 3 oran keresztul keringtunk a Main Street-en, mint golyafos a levegoben, de minden egyes helyrol elhajtottak minket, NO VACANCY AT ALL. Mindenki tiszta ideg volt, lejartuk a labunkat, es kenytelenek voltunk felhivni a tabort, hogy hozzanak minket vissza, mert nincs hol aludnunk. Aztan kiderult, hogy nem csak mi voltunk ilyen szerencsetlenek, osszesen vagy 25 embert kellett visszahozni. 2 kocsival jottek ertunk, az elso a pilot volt, amiben 7 ember fer, hat nem felpattant 7 fiu es beult egybol? Gentlemen...
Julius 6. (Saturday): 10-kor visszamentunk Hyannisbe, plaza, K-mart, Main Street. Vegigjartam a thrift shopokat, de nem volt semmi kapas, viszont utana vagy 2 orat oltottem a regisegboltban a Plush and Plunder mellett, vettem egy 1898-as ebresztoorat, ujabb darab az antik gyujtemenyembe. :)) Este a Haywardben Willie segitett Loisnak mosogatni, es megint elkezdte kerdezgetni, hogy mi van Dannel. Mondom mi lenne, mar nem is lattam napok ota, a changeoveren se talalkoztunk. Azt mondja: "Aha, persze, tudom en, hogy mi van koztetek, latom ami latok..." Kerdezem tole, hogy na mit lat, erre azt mondja: "Latom a szikrakat a levegoben." Mondom milyen szikrakat, mikor?? "Barmikor amikor egyutt vagytok..." Na itt mar nem birtam tovabb, kimentem a konyhabol, o meg kiabalta utanam, hogy "uuuuuuhhhhhh uuuuhhhhh love is in the air!" Vegigultuk a Toussantban a fantasztikus es EGYALTALAN nem unalmas changeover meetinget, kaptam egy bokot Hollytol, azt mondta: "Alex kitchen staff, i love the american flag bandana in your hair, you are beautiful inside and outside." AAAAAWWW! Este open mic volt a Burgessben, mi Dannel a dining hallban ultunk a frissen polirozott padlon, amire elvileg ra se lehetett volna lepni, es vegre valahara lefoglaltunk a szallast Bostonra, halleluja! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése