2011. július 25., hétfő

A cook-outon Andy egyfolytaban azt kiabalta Craignek, hogy "Yankees, Baby!", szegeny Craig mar a falra maszott tole, mi meg szarra rohogtuk magunkat... Szombat este az Open Mic-on elhataroztuk, hogy a kovetkezo changeoverkor mi is eloadunk egy dalt, marmint a kitchen staff. Atirtam Vanessa Carlton: Thousand Miles cimu szamat, a kovetkezokeppen hangzik:
Making our way to the kitchen, walking fast cause we are late as usual,
Staring blankly ahead, just making our way, making our way through the parking lot,
We need to cook, cause you need food, and we wonder,
REF: If we could jump into the lake, we would swim there instead of washing plates,
The kitchen's too hot but we are strong, cause we know that you want tasty food!
It's always times like these when we sing for you and we wonder if you ever sing for us,
When it seems the work is bad, a kitchen break can make us so-so glad,
We need to cook, cause you need food, and we wonder
REF.
No we, we don't wanna let you to be, be hungry or thirsty
No we, we don't wanna let this, no we, we don't...
Making our way to the kitchen, walking fast cause we are late as usual,
Staring blankly ahead just making our way, making our way through the parking lot
We need to cook, cause you need food and we wonder...
REF.
Ahogy magunkat ismerem, hiaba van 2 hetunk gyakorolni, majd az Open Mic elott 10 perccel egyszer elnyomjuk es borzalmas impro lesz belole... :D Ma Summerrel mosogattam ebed utan, nagyon hulyek voltunk, Summer berakta a kotenyebe a szoveget es egesz ido alatt enekelte, de nincs valami jo hangja, raadasul a dallamot se tudja, majdnem megfulladtunk a rohogestol...
Hagyomanyosan a 3. sessionben zajlik a staff kozott a Secret Friend nevu jatek, ami az amerikai kontinensen eleg nepszeru, de az europaiak altalaban nem nagyon ismerik. Mindenki kihuzta egy kalapbol valakinek a nevet, es az az o titkos baratja. Senkinek nem szabad elmondani, hogy kit huztunk, ha nem ismerjuk, csak Jessiet vagy Rachelt lehet megkerdezni, hogy ki az. 2 heten at minden nap kell valami aprosaggal kedveskedni a titkos baratnak, pl irsz egy levelet, megszervezed hogy a gyerekek enekeljenek egy dalt, csinalsz egy karkotot stb. Nem a penzkoltesrol szol, hanem inkabb a kreativitasrol. Amikor szabadnapod van, akkor is szervezni kell valamit, kulonben a titkos baratod utanajar, hogy kinek van szabadnapja ha nem kap semmit es rajon, hogy te vagy az. A kovetkezo changeoverkor derul ki, hogy ki kinek a titkos baratja, tok izgis! Ma este kezdodik vacsora utan, Summer, Mexiko meg en meg semmit nem csinaltunk, egyszeruen nincs otletunk, 3 es fel orank van kitalalni... Ja amugy megse megyunk most Bostonba, mert szokas szerint nem foglaltunk le semmit es elfogytak szerdara a Red Sox jegyek... Megprobalom elcsereleni a 48 oramat es majd a kovetkezo sessionben megyek inkabb Summerrel meg Gazzaval, aug 16-17-en meg itthon jatszik a Red Sox, de utana mar idegenben, szivas... Ha vegkepp nem megy, akkor foglalok szeptemberre a New York Yankees-re, de az meg olyan hazafiatlan... :P RED SOX BABY! Mexiko pentek este allitolag beszolt egy olyat... Nezte ejszaka az eget es aszongya:" Oh my God, look at the UNIVERSITY! It's so big and mysterious..." Ugyebar ugy ertette, hogy a universe, de university-t mondott helyette, azota ezzel huzzuk...  Ma kotyvasztott valami levest ebedre, eleg erdekesen nezett ki mikozben csinalta, de a vegen egesz jo lett, tortilla leves. Ma csinaltam 7 overnightot, holnap is lesz 3, a CIT-k megint a lodge-ban alszanak... Fu az uj CIT-k olyan idegesitoek, a satruk nincs messze a hazunktol, es tegnap ejjel egyfolytaban rohogcseltek meg ordibaltak, nem lehetett toluk aludni, a vegen begurultam, lemasztam az agyrol es megkerestem a fuldugomat. Utana mar josag volt, az ido is "huvos" (csak 30 fok...) volt, vegre lehetett normalisan aludni. Na megyek Summerrel az Arts and Crafts hazba, alkotunk valamit a titkos baratainknak... :D Csokinyetta!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése